Градинско осветление

Вашата кошница

Вашата кошницаНяма добавени артикули

econt

Доставки с Еконт Експрес

Партньори

Търсене в сайта

Списък с търсени думи

За нас

 
Кои сме ние:        
OPTONICA e динамично развиваща се търговска марка, регистрирана през 2011година на българския пазар и лидер в технолoгиите на бъдещето: СВЕТОДИОДНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ! Ние сме екип от квалифицирани и любознателни специалисти, непрекъснато усъвършенстващи  своите знания в света на бързо развиващите се LED технологии. 
 
Мисия:        
Нашата основна цел е да служим и задоволим нуждите на нашите потенциални клиенти и партньори с асортимент и изобилие от LED продукти. Ние сме  убедени, че качеството на предлаганите продукти и услуги нямат алтернатива, затова те са показател и абсолютен приоритет в прецизността и изпълнението на нашата работа.  
 
Обхват на дейността:       
Нашата компания е основен вносител и доставчик на най-богатата гама от LED продукти. Ние работим с утвърдени производители, лидери в областта на индустриалната LED революция.  
 
Какво предлагаме:    
• Светодиодно осветление от ново поколение със широкоспектърно приложение в: жилища, офиси, магазини, ресторанти, хотели, обществени и административни сгради, болници, училища, бензиностанции, търговски и промишлени обекти, паркове, спортни площадки и съоръжения, зелени площи, гаражи и паркинги, билбордове и рекламни конструкции.    
• Безкомпромисно качество и гаранция от 2 години за всеки продукт.    
• Екологично чисти продукти  и  100% рециклиране.    
• Богат асортимент от артикули и оптимална складова наличност.    
• Атрактивни и надеждни условия за партньори и дистрибутори.    
• Професионално отношение и отговорност към всеки поет ангажимент. ИЗБЕРЕТЕ OPTONICA LED!
Градинско LED осветление - луни, пури, светодиодни крушки и др.